Cégünk


ÜDVÖZÖLJÜK HONLAPUNKON!

H.-ÉP-FA Kft. műanyag nyílászárók gyártásával foglalkozik. Az 2002-ben alapított cégünk családi vállalkozás. Alapvető célkitűzésünk a magas színvonalú munkavégzés és minőségi termékek előállítása, valamint a vevők igényeinek kielégítése és bizalmuk megőrzése.

Nyílászáróink hang- és hőszigetelő képessége kimagasló, szerkezetük masszív, felületük időjárásálló, szennyeződéstaszító és kifejezetten jól kezelhető.

Műanyag nyílászáróinkat REHAU profilból állítjuk elő. Egyedi méretben és formában gyártunk homlokzati nyílászárókat, portálokat, valamint télikerteket. Termékeink ideálisak alacsony energiafelhasználású épületekhez és energiatudatos épületek felújításához. Nyílászáróink ROTO ELZETT több ponton záródó vasalatrendszerrel készülnek. Termékeinkhez további kiegészítők - ablakpárkányok, redőnyök, szúnyoghálók - csatlakoztathatók. A két, vagy három üvegrétegnek és a gumitömítésnek köszönhetően nyílászáróink távol tartják a hideget, a huzatot, a port és a nedvességet, melynek köszönhetően a legzordabb időben is kellemesen érezheti magát otthonában.
Alumínium rátétlemez segítségével az ablakok és ajtók tökéletesen illeszkednek alumínium homlokzatokba, más jellegű homlokzat esetében pedig hangsúlyossá válnak.

 

„Meggyőző minőség és könnyű tisztíthatóság: 
Egyedülállóan kiváló felületi minőségű és különösen igényes megjelenésű profilok.”

 

Dokumentumok